top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Mitt ex och min framtid

Jag skulle vilja veta om jag kommer hitta någon att leva mitt liv med inom det närmsta året? Min senaste relation har nyligen avslutats, det slutade inte riktigt bra och inte på det sättet jag hade hoppades på, kommer vi att prata igenom allting och få ett bra avslut och bli vänner igen?


Kärleken kommer tillbaka och gamla sår helas men troligen inte fören med början hösten 2020

Svar: Ja ni kommer ”reparera” er relation och få ett värdigt avslut men det kommer ta tid. Innan ni hamnar på ett bra ställe behöver båda – särskilt ditt ex – landa i en ny relation och en ny stabilitet. När det är gjort kommer det ni delade hamna i ett nytt ljus och det kommer att gå att adressera det ni delar som fortfarande förenar och håller er samman även när hjärtat gått vidare och hittat nytt.

Gemensamma ansvar är bryggan och om det är svårt att få utrymme att komma fram till varandra kan ett gammaldags brev vara ett sätt att få igång en dialog. Att läsa den andres tankar på papper skänker tyngd till tanken och ger tid till reflektion. Dessutom finns inget direkt krav på att man måste svara på en gång och inte heller ett enkelt sätt att slå ifrån sig.

Men som sagt – det kommer ta tid. För tillfället är det bättre att hålla den kontakt ni har till de ämnen ni behöver prata om och låta relationen ”bottna” på en låg men gemensamt stadig grund.


Vad gäller ditt kärleksliv är det några månader tills lågan börjar brinna igen och förälskelsen knackar på dörren. Hittar du någon att svärma för innan mars-april är det en ren bonus för det är först då som det egentligen börjar tina och ta fart.

Förälskelse och flirt kommer före ett seriöst relationsbygge den här gången och det är när du lämnar din ”vardagliga” sfär som du träffar intressanta människor.

Resor, utbildningar, danser eller evenemang där du är med och arrangerar är de arenor där du troligast hittar rätt.

Internetdejting kan vara kul för det kan få dig att känna dig åtråvärd och dessutom få en bild av vad det egentligen är som attraherar dig och vad det är du letar efter MEN det är inte den vägen du träffar den rätte.

Det ringer inga bröllopsklockor under 2020 men det finns en bra möjlighet att du inleder en seriös relation under 2:a halvåret. Det riktigt bra kärleksåren är dock 2001 och kanske framförallt 2022 men det är inte troligt att du är ensam när 2021 når sin mittpunkt.


Lycka till

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page