top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Mitt diplom och mitt betyg är borta

Fråga: Hej! Jag blir snart alldeles förtvivlad! Jag kan inte hitta mitt betyg och mitt diplom över min socionomexamen! Jag minns när jag senast hade det, det var på jobbet för jag behövde kopior av det. Jag minns att jag tänkte att jag ska lägga det på ett säkert ställe, så jag hittar det sedan då jag fått en ram inhandlad. Nu har jag ramen, men inget diplom och inget betyg... Mitt dilemma är att jag har otaliga högar med papper. Både hemma och på jobbet! Jag har letat, men inte hittat betyget och diplomet. Diplomet är av stadigt vitt papper, med en stämpel och en del av texten är i röd skrift, en del i svart. Betyget är av tunnare papper och dubbelvikt. De är förmodligen i samma bunt. Hjälp, hjälp, hjälp! Det känns ändå inte helt panikartat, så jag tror att det finns kvar någonstans, annars hade känslan varit värre.

"Jotti"


Photo by Viktor Talashuk on Unsplash
Du hittar ditt diplom i en pärm på ditt jobb

Svar: Du kommer att hitta dina betyg och diplom men det är lite småbråttom för det finns en nitisk pappersinsamlare i din närhet. De finns på jobbet men inte i en bunt med andra papper. De finns inställda i något som verkar vara en pärm. Innehållet har inte riktigt med jobbet att göra men den finns på din arbetsplats. Jag får inget grepp om innehållet men när du tittar i den är du/blir du på bra humör.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page