top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Mitt armband är borta

Fråga: När jag fyllde 40 år fick jag ett guldarmband av min man. Jag tappade bort det den 18 november. Jag vet att jag hade det på mej den dagen när jag bakade bröd. Jag hade väldigt stressigt just då för min son skulle ta studenten dagen efter. Jag var i många affärer samma dag som armbandet försvann. Jag har letat överallt här hemma, t.o.m i soppåsarna och i dammsugarpåsarna. Jag har frågat i alla affärer som jag var i och på polisens hittegods men ej hittat mitt armband. Kan ni se var jag tappade det? Jag skulle bli mycket tacksam för svar även om ni inte kan "se" var armbandet finns.

"BAP"


Leta i en bokhylla, skåp eller skafferi.

Svar: Ditt armband finns hemma hos dig. Du har lagt det ifrån dig i köket eller badrummet. (väggarna är ljusa och det ser ut som kakel). Sedan har kärlet eller saken som du la armbandet på flyttats. Jag tror att den har hamnat i ett prydnadskärl troligen i en bokhylla eller ett skafferi.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page