top of page
  • Skribentens bildTor

Misshandlad av min kille

Jag undrar om du skulle kunna tyda min dröm. Jag drömde att min nuvarande kille fysiskt och psykiskt misshandlade mig fruktansvärt och tillslut så räddade mitt ex mig därifrån. Är i dagsläget osäker på min och min killes relation så är nyfiken om den vill tala om någonting för mig.

Blommans


Misshandel i drömmar är ett sätt för det undermedvetna att beskriva känslor runt något man upplevt.

Svar: Att drömma om att bli misshandlad är alltid betydelsefullt och handlar oftast, särskilt om det är så att man drömmer om någon man har en relation till, om att något är trasigt i relationen. Det handlar i princip aldrig om något som ska hända utan om något som redan hänt.

Misshandel och psykisk misshandel i drömmar är symboler för svek, att man blivit sårad och att något kommit åt en illa. Troligen något man i vardagen upplever är ”OK” men som man undermedvetet inte riktigt hanterar. Det kan vara allt från att partnern inte håller vad han lovat till att han ”glömmer bort” att göra saker eller dricker för mycket eller inte diskar sin del eller aldrig hämtar på dagis i tid eller nästan vad som helst som stör och trots att du påtalat det igen och igen inte verkar bli bättre.

Det kan naturligtvis också handla om otrohet men i detta fallet är jag lite mer tveksam till det eftersom den enda andra i drömmen är ditt ex vilket symboliserar helt andra saker.

Exet som räddar dig är inte din räddning i detta fallet (alltså ditt undermedvetna har ingen vilja att gå tillbaka dit) MEN att han räddar dig är för att ditt undermedvetna vill visa att i det som du blir misshandlad av i drömmen så förtjänar du den respekt du fick av ditt ex.

Helt klart är att du har rätt att tänka över din relation med din kille och det är viktigt för dig att den eller de saker du finner orättvisa och i vilka han ”sviker” dig måste bli fixade – om inte kommer du tappa respekten för och med den din kärlek till honom.

206 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page