top of page
  • Skribentens bildTor

Mina betyg har fått ben!

Hej Tor och Hanna Jag gick en Montessori utbildning för länge sedan. Skulle nu i dagarna ta fram diplomet men då är det borta ifrån den pärmen där jag har alla sådana viktiga papper. Kommer ihåg att jag kopierade detta diplom för några år sedan men lade det på ett säkert ställe vet nu inte vart. Vi söker en auktorisation på jobbet så är lite angelägen om att hitta det för detta ändamål men också för att lägga det på rätt plats igen. Diplomet är vitt med en guldstjärna på. Tänker nu på detta och har svårt med både koncentration och sova på natten. Hoppas ni kan hjälpa mig att hitta detta Med vänlig hälsning

Ulrika

Den ligger i en mapp - troligen röd

Svar: Kopian och originalet ligger på samma ställe. Det lades i en plastmapp (ogenomskinlig – jag tror röd) som lades på ”rätt” ställe. Tänk på när på året det var du kopierade betyget. Troligen ligger det med papper som var aktuella just då. (Typ pass och resehandlingar om det var sommar, skattepapper om det var vår, minnessaker och bilder om det var efter sommaren)

Under alla omständigheter ligger den här mappen på ett ”bra ställe” med andra papper och du har i princip redan tittat på dem när du letat efter dem. Rätt sak – fel plats. Du kommer hitta betyget.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page