top of page
  • Skribentens bildTor

Min vigselring är borta

Min man gick bort för snart ett år sedan och sedan dess har jag varit så disträ, och för två veckor sedan tappade jag bort min vigselring som också är en vapenring, ringen är trasig på insidan vilket gör att den ibland nyper mig, och det är också därför som jag brukar ta den av mig. Jag har letat överallt och ringt överallt där jag har varit, men tyvärr, jag är så olycklig, den betyder så mycket för mig. Den är av guld och har en graverad sten av lapis lazuli. Mina vänner påstår att jag hade den på handen när jag sist besökte dom... Kan Ni hjälpa mig ? Kommer jag att hitta min ring? "AdeM"



Svar: Den kommer tillbaka! Du hittar den utomhus? På en sten (det ser ut som en grindstolpe men jag tror att den står nära ett hus) vid en rabatt eller liknande.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page