top of page

Min sambos hemlighet blev avslöjad


En släkting till min sambo berättade en sak om honom som jag inte hade en aning om. Det är något som hände långt innan vi blev ett par men jag tycker ändå att det är obehagligt och konstigt att han inte sagt något. Litar han inte på mig?

"B"Svar: Jag kan inte använda tarotkorten för att ta reda på vad han har för motiv, eftersom det inte har någon direkt koppling till din framtid. Det kan finnas tusen skäl till att han inte tagit upp detta med dig. Till exempel kanske han tyckte att det var en besvärlig sak att säga i början av relationen, och sedan blir det svårt att komma långt senare och ta upp något som ens partner kanske kommer att reagera starkt på (inte minst för att den första reaktionen väldigt ofta är "varför har du inte sagt något förut").


Ingen av oss har någon skyldighet att ta upp det förflutna med en ny partner (eller vän, för den delen), utom möjligen om det är något som riskerar att konkret påverka den personen också (till exempel om man har en stalker). Jag misstänker att din relation fungerade bra utan den här kunskapen som du fick nu.


Det besvärliga nu, det är att du vet. Det bästa du kan göra är att försiktigt ta upp med din sambo att släktingen sagt detta. Men blanda inte in dina egna känslor. Att din sambo inte sagt något behöver absolut inte ha att göra med att han inte litar på dig, och han hade som sagt ingen skyldighet att säga något heller.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page