top of page
  • Skribentens bildTor

Min ring är borta

Jag har verkligen sörjt min ring, jag tappade den i slutet av juni. Ringen var en gammal studentpresent som jag tyckt väldigt mycket om och använt speciellt vid festliga tillfällen. Jag och min pappa åkte för att hämta min mamma och en vän till henne. Jag hade vid ett tidigare tillfälle lagt ringen i bilen för att jag var rädd att tappa den när jag skulle gå ut på krogen efter en fest. På vägen ut kom jag alltså på att jag hade ringen i bilen och tog på mig den. Dumt nog fick jag av någon anledning för mig att fästa den i ett pärlhalsband som jag hade runt halsen. Vi hämtade mamma, lämnade av kompisen på tågstationen och sedan släppte mina föräldrar av mig i stan. Jag gick upp i lägenheten, han vara där i kanske 4-5 min innan jag upptäckte att ringen trillat av halsbandet. Jag är så ledsen för detta. Jag vet ju nu att det har gått jättelång tid, så det finns väl i princip ingen chans att få tillbaka den nu…men det sista som överger människan är ju hoppet. Ringen är i mässingsfärgad metall, upptill är det rosor av emaljerad metall och färgade kristaller. "malin "


Svar: Jag tror att du kan hitta din ring. Jag har intrycket att den ligger bland din mammas saker. I en resenecessär eller liknande. Alternativt kan den vara kvar i bilen, kolla dörrfacken eller under sätena, även mellan sätet och ryggstödet både fram och framför allt bak.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page