top of page
  • Skribentens bildTor

Min man försöker kyssa en annan!

Hej, jag drömde härom natten att min man gjorde allt för att kyssa en annan tjej, som dessutom var min vän. Han brydde sig inte om att jag satt bredvid honom och försökte få hanns uppmärksamhet. Han riktade bara sin uppmärksamhet till den andra tjejen, pratade med henne, gav komplimanger, smekte henne på låret mm. Det smärtade så otroligt i mitt inre att jag trodde jag skulle spricka. Ville skrika hallå vad gör du? Du älskar ju mig osv men gjorde det inte. Han såg bara henne. Liknande drömmar har jag haft tidigare, Att min man vill kyssa en annan tjej och ser inte mig fast jag är precis bredvid. Varför drömmer jag dessa drömmar som gör så ont? Undrar även om du kan se när/om vi kommer att få barn?Svar: Svårtolkad dröm. vanligen handlar inte den här typen av dröm om att partnern vill eller har varit otrogen utan egentligen om de egna känslorna för partnern. Alltså ditt undermedvetna prövar på hur sårad du, han och ert förhållande skulle bli om någon om er tappade känslorna för den andre eller hade ett förhållande. Drömmen är snarare en fråga än en förutsägelse eller en fingervisning. Frågan är hur ser dina känslor ut för honom? var är du och ni på väg med ert förhållande? Andra sidan av den här typen av drömmar är att det finns hemligheter emellan er. Att det finns saker ni "vet" men inte pratar om

Ni har mycket goda chanser att få barn från och med försommaren 2021 till och med vintern 2033 efter det blir det lite tuffare men ni har gott om tid.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page