top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Min framtid och min kärlek, blir det bättre eller sämre?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hur ser min framtid ut, kommer jag få tillbaka min kärlek eller vad kommer hända framöver? Jobbet, kommer det blir bättre/sämre för mig... mvh

83a


Vänta inte på tecken i år - skapa förändring utifrån dina begär och drömmar.

Svar: Den period av dåliga besked och delvis missriktade om än välmenande råd som du just gått igenom ligger bakom dig. 2020 är astrologiskt sätt inte ett fantastiskt år för dig men det kommer ändå hända just dig en hel del och det börjar med kärleken.

Du står inför att gå in i en senvinter med mycket passion och snabba förändringar. Korten säger inte om det är en ny kärlek eller en återkommande bara att det är oväntat okomplicerat.

Du har en vilja att dra dig undan och låta saker hända dig snarare än att du vill greppa tag i livet och styra det eftersom du har blivit bränd, sårad och nedslagen förr. Det är fel väg att gå för framtiden finns i dina egna händer. Du har utmaningar framför dig vad gäller liv, bostadsort arbete och lite kärlek (kärleken blir det lättaste eftersom den händer inom någon månad eller så och är en av de få saker som inte kräver att du aktivt gör något för att fånga den) och du kommer kunna lösa dem alla genom förändring och nytänkande.

2020 är som jag sa inte ett fantastiskt år om man ska se till de astrologiska förutsättningarna men det kan bli en strålande grund för en riktigt ljus framtid. Tänk stort och gärna drastiskt. Ett nytt jobb kanske känns som ett stort steg – testa att ta ett ännu större: Ett nytt jobb i en ny stad vänder på steken och kastar många måsten överbord då både vänner, fiender och förhållanden hamnar i helt andra ljus och på helt andra avstånd.

Morigana (min tarot) är oerhört tydlig här – stora dramatiska lösningar frigör dig från bekymmer som små försiktiga förändringar inte påverkar det minsta.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page