top of page
  • Skribentens bildTor

Mer hopp till singelstopp

Hej En följdfråga angående "Hopp om singelstopp" i december. Jag har träffat en man via hans jobb nu. Inte den som jag syftade till i min fråga då, utan hans kollega. Insåg att det faktiskt var den andra mannen jag var intresserad av. Har sedan i somras stött på honom rätt mycket och alltid trivts i hans sällskap. Men vågade inte erkänna för mig själv att jag var intresserad av honom, för han är väldigt mycket yngre än mig (och sin kollega). Ligger dock inom gränsen "halva min ålder plus sju år" :) Vi har träffats några gånger nu och han har sagt att han vill träffa mig igen. Jobb, barn och sjukdom har gjort att vi fått ställa in våra möten nu sista tiden och ibland undrar jag om han är intresserad eller ej. Jag vet att det inte är undanflykter han kommit med, utan det har varit så. Ändå undrar jag.... Han vet hur gammal jag är och jag tror att min ålder är det som gör att jag tvivlar. Vad vill han med en som är så mycket äldre än vad han är......

Har jag missuppfattat det hela på något sätt? Fast han är så mycket yngre så har han ett sätt som gör att han känns äldre. Han är också en person som gör mig lugn och glad när jag träffar honom. Jag har väldigt svårt för att bli intresserad av någon, men här känner jag att jag till och med börjar bli förälskad. Vad känner han för mig? En helt annan fråga. De senaste 15 åren har jag verkligen trivts med mina jobb. Så även mitt nuvarande. Men... på sista tiden börjar jag känna tveksamhet. Inte lika kul längre. Jobbar med en väldigt trevlig person, men hon har en personlighet som gör att hon "tar över" och syns mest. Vilket innebär att jag drar mig undan istället. Jättejobbigt. Ibland funderar jag på att söka mig någon annanstans. Men detta var mitt drömjobb som jag lyckades få till slut, som kombinerar mina båda utbildningar. Så jag är vilsen i detta fallet också.

Marie


Våga tro på kärleken även om den går utanför ramarna

Svar: Låt oss börja med relationen. Ålder är i det här fallet bara en siffra och det finns många skäl varför en yngre man vill ha en äldre kvinna. I din påtänktes fall är det samhörighetskänsla, ditt lugna sätt och en romantisk lockelse av dig som både person och kvinna.

Det han söker är en relation och hans tankar på sådant som yngre män söker (som barn mm) har han inte, i alla fall inte just nu och det är ju egentligen det enda som behöver vara en avgörande skillnad mellan en kvinna i din ålder och en i hans.

Kort sagt, det finns goda utsikter för er relation och jag ser inga hinder som ni inte kan ta er över.

Följ ditt hjärta och se var det leder.

När det kommer till jobbet så är det ju ditt drömjobb och du bör hålla kvar i det av två skäl.

Det ena är att du gör ett bra jobb som du borde vara stolt över.

Det andra är att det är ett bra tillfälle att växa för omständigheterna gör att du kommer få ta ett större ansvar och automatiskt kommer synas mer och ta mer utrymme.

Ge det ett år och så här års 2023 kommer din situation se mycket bättre ut.

Lycka till med både jobb och kärlek

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page