top of page

Menade han allvar?


Jag har haft ett förhållande med en gift man i ca 6 år (!) Jag har försökt bryta förhållandet fler gånger under åren men har tyvärr återupptagit det p g a av starka känslor från bådas håll. Han har varit den som varit mest drivande. Det har varit lovord och löften om en framtid tillsammans. Innerst inne så har jag inte trott på det men det sista man tappar är hoppet.. För en månad sen så gjorde jag ett helhjärtat försök och sen dess har vi inte haft kontakt. Jag känner både en lättnad och en stor saknad. Lättnad för jag inte tror han kommer göra ett avslut på det liv han lever och då vill jag gå vidare. Min undrar är om han menade allvar med oss. Eller kan jag hoppas på att få träffa någon annan som leder till ett seriöst förhållande.

"MC"


Svar: Jag kan inte fråga korten om någon annans avsikter, men jag tror egentligen att svaret finns i din fråga - han menade uppenbarligen inte allvar för det tar inte sex år att bryta upp. Och om det dröjer av hänsyn till familjen, om ursäkten är något i stil med "jag ska, när barnen är större", då låter man vackert bli att vara otrogen. Att bara ha samvete när det passar ens egna syften är inte vidare vackert. Det är min privata åsikt. Sedan kan kärleken samtidigt vara hur äkta som helst, det är långt ifrån alla som låter kärlek styra beslut.


Tarotkorten säger att du har varit på villovägar men att det absolut inte är bortkastade år. Det ni har haft tillsammans har på många sätt varit bra, och det tråkigaste med det är att det som kunde ha blivit bäst var just vardagen - den som ni aldrig fick. Om han dyker upp i ditt liv igen (vilket är möjligt men inte säkert) så är det den enda vettiga vägen. Hela livet tillsammans, eller inget alls. Fast det vet du ju redan.

Korten säger också att det finns någon annan för dig, men just nu går ni båda igenom läkande processer. Du behöver lite tid för att få distans, han behöver lite tid för att komma över en svår förlust. När du har fått fason på ditt singelliv och inte längre känner att din tidigare älskare fattas i det, och när den här andre mannen har kommit på fötter igen, då kommer ni troligen att mötas och mer eller mindre ögonblickligen förälska er. Vad som händer bortom det vill korten inte avslöja, ibland är det en dålig idé att ta ut bra saker i förskott. Men det finns definitivt ingen annan kvinna med i sammanhanget.


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page