top of page
  • Skribentens bildTor

Mardröm om MC olycka

Jag är en tid där förändringar står vid dörren och drömmarna avlöser varandra. Ännu en dröm har etsat sig fast som får mig att nästintill känna obehag. Jag drömde att min man skulle prova sin motorcykel efter däckbyte, det fattades en bult för att hålla däcket stabilt vilket också är en sanning i verkligheten. I drömmen körde han på morgonen ändå och när jag klev upp på morgonen stod han i vardagsrummet och hans ansikte var skuret i flera delar, inget blod utan som trasig mask som han pysslat ihop och satt tillbaka. Man såg att det var glipor och inte symmetriskt. Jag frågade vad som hänt och var chockad. Han berättar att han skulle prova att köra ner för gatan men att däcket låst sig. Jag frågar varför han ej åkt till läkaren för att sy eller varför han inte väckte mig och han säger att det var onödigt och han häftade ihop skärsåren. Jag minns att känslan av hans svar kändes hopplöst, att nu ska han se ut så där och det kommer inte bli bra. Att han resonerade dumt. Känslan av drömmen är fortfarande kvar.

Obehaglig dröm


 

Svar: En mycket stark dröm och jag utgår ifrån att du har just nu många levande och ofta otäcka drömmar.

Det drömmen säger är att de förändringar som ni går igenom inte verkar uppfattas som riktigt alvarliga av alla andra. Ditt undermedvetna brottas helt enkelt med känslan av att alla säger sig vara med på samma resa men e andra verkar inte fatta vad det krävs av dem för att ni alla ska lyckas.Din oro tar sig uttryck i att det de andra gör kostar tid och uppmärksamhet och gör ditt ”jobb” att bygga en ny grund mycket, mycket svårare.

Drömmen är en tydlig signal att du behöver att andra tar sina delar av ansvaret på allvar och dessutom en varning att du inte kan bära allas bördor på dina axlar.

Ännu så länge så håller du ihop och orkar med allt men du börjar bli besviken och trött.

Om drömmarna börjar handla om att du blir jagad av saker, till exempel att en bil startar av sig själv och försöker köra på dig utan att det sitter någon i den är det en mer akut varning som säger att du MÅSTE släppa taget och antingen sätta nya mål eller tvinga de du har runt dit att ta ansvar för sina delar av familjehelheten.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page