top of page

Man kan kartlägga tidigare liv med astrologi också.


Till E:

När man använder astrologi för att kartlägga tidigare liv kommer man i första hand till det förra, inte till ett längre bak. I varje fall med den så kallade "karmiska astrologin".


Det innebär att det inte alls behöver finnas särskilt mycket av en röd tråd mellan det livet och det nuvarande - det är långt ifrån alltid man bearbetar en reinkarnation redan i livet efter, oftast verkar det passera ett antal liv innan man "går tillbaka" till de problem som blev kvar och som måste lösas.


Det här är vad ditt horoskop säger om ditt förra liv: Du var mycket intelligent men du fick inte studera. Om du alls gick i skolan så var det ett fåtal år. Istället var det familjen som du levde för, och du kämpade för att åtminstone ett av barnen skulle få studera på högre nivå. Det fick bli din revansch, men det var inte tillräckligt. Det här kan ha "smittat av sig" lite på ditt nuvarande liv och bland annat lett till att du underskattat din egen intellektuella förmåga och överskattat andras. Traditioner och "tingens ordning" höll dig tillbaka den gången och du var ingen revolutionär utan höll i stort sett med om att saker var som de skulle – fastän sorgen fanns där över sakerna du aldrig fick lära dig eller göra. Så gott det gick blev du självlärd och något du gjorde blev du ganska känd för. Det kan ha varit huskurer eller kanske matlagning. Det var i alla fall något som du med rätta var stolt över, och om ditt nuvarande jag råkar hitta den här personen så heter hon (kan vara en han, men jag tror det är en kvinna) i bevarade skrifter troligen inte sitt riktiga namn utan ett smeknamn, baserat på det hon var bra på plus en variant av förnamnet (typ "Bull-Maja"). Du var också mycket intuitiv den gången, kunde antagligen spå lite och sådana saker. Som person var du rakryggad och kavat, inte rädd för någon eller något och troligen rätt så känd för att säga vad du tyckte när det behövdes. Det här var också ett liv med många dramatiska yttre förändringar. Det kan ha berott på krig eller epidemier. Hur som helst var det lite si och så med den materiella tryggheten, ibland var den bra och ibland obefintlig. Det gjorde också att de största valen i ditt liv inte var dina egna utan styrdes av yttre omständigheter. Du var gift också, med någon som var sju år eller så yngre än du själv och som hade en personlighet ganska lik din egen – kraftfull, dristig, hederlig och rak. Du blev inte så gammal och dog långt före din livskamrat. Jag kan inte specificera ditt födelseår men det bör ha varit någonstans runt 1830. Med tanke på livsberättelsen så är det tänkbart att detta liv hände i Sverige, men det finns andra ställen som passar bättre in. Till exempel kanske du föddes på Irland och utvandrade till USA.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page