top of page
  • Skribentens bildTor

Magkänsla

Jag har fått problem med min mage, kommer jag bli frisk eller kommer jag få leva med det. Jag undrar om jag kommer klara av skolan och om det ger mig ett nytt jobb eller nuvarande jobb med andra arbetsuppgifter.

Orolig


Att sköta inlärning på alternativa sätt kommer gynna dig

Svar: Det finns inget i horoskopet som säger att detta ska vara kroniskt – men alla åkommor behöver tas på allvar. Kolla med din hälsocentral och uteslut vad det inte är. Att veta är oerhört mycket bättre än att oroa sig – särskilt för dig som har ett sånt driv i det du gör.

Utbildning låter som ett lysande val och under 2021 har du lätt att ta in nya kunskaper. Dock kan långa stillasittande timmar vara jobbigt, testa att spela in föreläsningar och skaffa en del litteratur som ljudbok. Du lär dig bättre om du kan få informationen medan du gör saker, gärna tar en promenad eller är aktiv i naturen eller åtminstone utomhus.

Utbildningen kommer löna sig och dessutom locka till mer lärande.

Troligare ett nytt jobb än andra arbetsuppgifter enligt korten som mer ordagrant säger: Det du sår kommer du skörda och skörden kommer ge dig rikedom och öppna för självbestämmande, valmöjligheter och styrka.

Värt att notera är det mycket starka stellum (superkonjunktion mellan minst tre planeter) mellan Mars, Merkurius och Solen du har. Det gör att du är nära nog ostoppbar OM du får möjlighet att fokusera på en sak. Ansvar för andra och alla de val och krav som styrts av andras behov är troligen det som hållit tillbaka dig mer än något annat i ditt liv. Nu går du in i en ny period av livet där du skulle kunna ha mer att säga till om vad gäller din tid och ditt fokus. Ta chansen! Du kan komma hur längt som helst men då behöver du ta det utrymme du vet att du behöver och du faktiskt förtjänar.

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page