top of page

Mönster i koppar och fat


Jag ser drakar överallt. Det blir tydliga drakmönster i tallriken när jag har ätit filmjölk till exempel eller något med sås, på ytan av kaffet, överallt helt enkelt. Det är inte bara som jag inbillar mig, jag har visat andra som också tyckte att det såg ut som en drake. Ibland är det ett huvud och en tass och ibland en som flyger. Betyder detta något?

"Å"


Svar: I allmänhet betyder drakar tur, särskilt inför stora utmaningar och prestationer. Kanske är du född i Drakens år också? Men det troligaste är att drakarna signalerar en dramatisk förändring och något storslaget som du kommer att göra - särskilt om det är så att du plötsligt började se drakar snarare än att du alltid har gjort det. Om du får ett förslag, till exempel ett arbetserbjudande, så kom ihåg att drakarna har pekat på framgång.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page