top of page
  • Skribentens bildTor

Möjligheter men inga löften

Jag lever ensam med min son och livet tycks gå på slentrian. Jag ser nästan bara motgångar framför mig inget riktigt liv, ingen glädje. Jag trivs ganska så bra på mitt jobb men önskar ändå något annat, mer krävande och bättre betalt, hur ser du saken? Sen undrar jag om jag kommer att leva mitt liv ensam? Kommer jag att flytta? Få jag bättre ekonomi? Jag saknar också en riktig väninna att prata med, jag har folk runt om mig men det är mest bara ytligt snack och nu undrar jag om jag möter en sån person någon gång i mitt liv? Och sen är det en sak som bekymmer mig. Det är nämligen så att jag har för mycket känslor för en man som redan är gift. Jag har aldrig visat mitt intresse för honom p.g.a just att han är gift, men kan inte låta bli att undra hur det utvecklas, om det nu gör det?

Jag har anlitat några siare tidigare men fått alltid bara dom kundvänliga svaren som inte har något att göra med verkligheten så om jag nu lyckas att få svar vill jag veta även om det nu inte vore så bra svar viktigast är det att det stämmer.

Jag är inte van på tur, men snälla svara på mina frågor…..

" Livet som det är"Svar: Den gifta mannen har haft tankar och fantasier om dig men du står inte högst upp i hans sinne. Det kan visserligen bli något men det kommer inte att leda till ett förhållande. Det finns inget bättre jobb där du bor så du har egentligen ett val. Antingen så lever du ditt liv längs den väg du går nu. Du kommer inte att leva hela livet ensam om du gör det men den stora kärleken uteblir. På den vägen finns dock all den trygghet som du nu har i din vardag. Vill du ha det annorlunda så finns det ett bättre jobb att söka men det kräver en flytt och det kräver mer arbete och sämre chanser att planera din tid själv. Då kommer det naturligtvis in flyttar och nya saker i ditt liv och framför allt nya människor. På den vägen finns en stor kärlek men den är inte utan bekymmer. Du ser andra saker i honom än han ser i vare sig dig eller sig själv. Livet blir mycket rörigare om du väljer att söka och ta ett jobb på en annan ort (sök och acceptera inget jobb som är under din nivå). Men alla förändringar från där du står nu kräver eget val och egen ansträngning. Det finns inga förutbestämda saker i ditt liv just nu eller under de närmaste åren i ditt liv. Framtiden blir det du gör den till

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page