top of page

Mår vi bra om ett år?


Jag är orolig hela tiden. Inte för Corona men för allt annat, för nedgång i ekonomin, klimathotet och den ökande rasismen, att alla jag känner verkar få cancer och att mina barn inte ska få jobb när de slutar skolan. Det är väldigt tärande, jag orkar inte ha roligt åt någonting längre känns det som och tankarna bara snurrar tillbaka till oron hela tiden. Kan du se om jag och familjen mår bra om ett år? Jag vill bara lindra oron lite.

"Filifjonkan"


Svar: Innan vi går in på någon förutsägelse - att man känner stark oro hela tiden är ett tecken på att man inte mår bra. Och det gäller även om oron tekniskt sett är befogad. Ska jag vara ärlig så är människolivet ganska skört och det finns nästan alltid någon eller något som man har skäl att oroa sig för, om man inte är en sådan som inte alls bryr sig om andra människor. När man känner som du gör nu, det bara snurrar i huvudet och den ena oron avlöser den andra, då är det ett tydligt tecken på någon form av ohälsa. Det kan till exempel handla om utmattning, eller svår långsiktig stress. Men du behöver ta det här på allvar. Prata med någon - helst ett proffs, till exempel en terapeut - och kom ihåg att även befogad oro, när den dyker upp så här intensivt, är ett tecken på att något är fel. Du behöver ta reda på vad.


Mina tarotkort säger att du sitter i ungefär samma läge om ett år som du gör nu (detta under förutsättning att du inte medvetet byter riktning - framtiden går nästan alltid att påverka). Den enda större skillnaden är att något kreativt eller konstnärligt som du gör på en enklare nivå nu har förvandlats till något ganska storslaget om ett år. Det ser ut som om detta som du gör blir mycket omtyckt och efterfrågat. Så vad dina skapande sidor angår så är det bara att traska på, du är på alldeles rätt spår redan.


Jag kan inte fråga korten hur din familj mår om ett år för det är deras framtid, inte din. Men med tanke på att inga mörka moln dök upp i dina kort så finns den knappast några större skäl till oro.


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page