top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Många frågor - många svar.

Jag är en vädurskvinna Jag har frågor om bl.a. arbete. Det är så att jag har funderingar på att öppna eget och det finns ju en hel del frågetecken när det gäller sån´t. Är det rätt för mig? Kommer det att vara lönande eller ska jag försöka söka andra jobb, men vad i så fall? Just nu står jag still för att jag inte hittat någon lämplig lokal för min butik, kommer det att lösa sig med det? Har tidigare jobbat med djur men med barn och en rygg som inte är alldeles bra så försöker jag hitta något annat. Min relation till min sambo, känns bra, stabil och kärleksfull. Vi har två barn just nu, kommer vi att få fler? Vi har även funderingar på att bygga ett eget hus, men är lite försiktiga med det eftersom det handlar om att låna ganska mycket pengar och eftersom jag är arbetslös har vi inte riktigt vågat. Dessutom har jag ju tänkt på att starta eget och det blir nog "för mycket på en gång" med både hus och ev. firma. Kan ni se om det finns någon chans att vi kan bygga vårt "drömhus"? Slutligen har min syster som är stenbock en fråga: Hon har tappat sin förlovningsring för ca 1½ år sedan. Kan ni se var hon har tappat den och om den kommer tillbaks? "Väduren"


Photo by Jason Briscoe on Unsplash
Bra tid att starta butik, du kan din marknad, men börja inte för stort

Svar: Att öppna en butik kan vara en riktigt god idé, men det finns en del småsaker som bör påpekas. Året är kanske inte direkt det bästa att börja på. Du kommer att få slita för att få kunder. Allt annat fungerar men det är inte lätt att få folk att handla av dig i år. Det kommer fortfarande att gå och du har väldigt med energi att ösa in i ditt företag under året men det kommer att bli en arbetsseger. Klarar du de första ett och ett halvt året så går det vägen för då vänder ditt motflyt och allt pekar uppåt. Vad gäller lokal så titta inte på de allra bästa lägena. Det blir dyrare än det är värt, försök hellre med mindre, billigare lokaler. Växa och byta upp sig till en större kostym kan man alltid göra när det behövs. Ni kommer sannolikt att bygga ert drömhus, även om det ligger en bit in i framtiden för ditt horoskop säger att du kommer att lämna mycket vidare till barn och barnbarn. När det handlar om fler egna barn ser det lite tveksamt ut. Det finns inga hinder för det men heller inga löften. Däremot är det troligt att era barn skaffar egna barn tidigt i livet.

Din systers ring verkar ligga under ett golv, eller mellan ett golv och en golvlist. Var vet jag inte men det verkar vara i en gammal byggnad.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page