• Tor

Lycklig och smärtfri?

Hej. Jag undrar om jag kommer att bli kvitt all värk? Sen undrar jag om jag kommer träffa kärleken? Har haft jobbiga relationer. Undrar även om jag kommer att bo kvar i denna lght? Tusen tack på förhand

Jaana


Det finns en väg till smärtfrihet men den kräver vägval och eftertanke.

Svar: Tre frågor med olika svar:

Värken: kommer inte gå över av sig själv men en omläggning av matvanor kommer ge en stor bättring, det lönar sig också att se över vad du har för brister på mineraler och spårämnen. Det finns en tydlig väg till mindre värk och bra grupper på nätet som ger stöd och råd.

Kärleken: Kräver aktivitet för att få nya förutsättningar. Det är i verkliga livet du träffar kärleken, inte på nätet. Dans, bokklubbar eller studiecirklar är bra omständigheter att träffa härliga människor på. Om du hittar mat som styrker dig kan en matlagningskurs i linje med det som är bra för dig ge kontakt med en man du delar mycket med.

Bästa kärlekstid i år november, troligaste tid att hitta kärleken – mars, april 2022.

Bostaden: Det ligger en flytt i framtiden men den har att göra med hälsa och kärlek och den ligger inte förrän tidigast 2022 hösten (det blir en förändring i boendet i höst men den verkar vara temporär och har att göra med hyresvärd, reparation eller renovering).

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla