top of page
  • Skribentens bildTor

Lockad av en annan

Jag skulle behöva hjälp med att reda ut mitt kärleksliv! Jag har sedan två år levt med en man, vi har haft våra problem men vi har haft det bra för det mesta. Nu i helgen hade vi det jobbigt, vi sa saker som sårade varandra. Men vi bestämt att fortsätta med varandra, för vi älskar varandra väldigt mycket. Men jag är osäker ifall vi är bra för varandra eller om det kommer att sluta med att vi kommer att såra varandra. Ibland så kan man ju älska en människa väldigt mycket men såra den ändå. Min fråga är; kommer vi att ha en chans med varandra eller är det bättre att bryta upp nu innan vi sårar varandra mera?

Jag har precis börjat på en ny firma, och här har en man visat sitt intresse, vi har pratat med varandra, vi har varit ute och ätit lunch tillsammans, om jag skulle välja att bryta från min kille skulle då jag och den andra mannen ha en chans med varandra? Ska väl tillägga att jag aldrig har känt sådant pirr i magen med någon man förut, som när jag ser denna man. "B"


red ut vad du känner i ditt nuvarande förhållande innan du kastar dig in i ett nytt

Svar: Du letar efter en ursäkt för att bryta upp. Pirret du känner är delvis ditt undermedvetnas sätt att försöka ge dig ett skäl. Det är inte bra - det är aldrig lyckat att bryta upp ur en relation för att någon annan är intressant. Det kommer alltid perioder då en relation är lite svalare eller då man undermedvetet blir rädd för att satsa på den, och har man då en gång lärt sig att ge efter för impulsen (d v s göra slut och satsa på nästa kille, eller tjej) så kan det sluta med att man vinglar från en relation till nästa, år ut och år in.

Skall du bryta upp, så gör det för att du granskat din relation och funnit att den inte fungerar. Inte av andra skäl. Och som du redan vet, det fungerar ganska bra mellan dig och din kille men den där riktige drömprinsen är han inte. Bara du - eller ni - kan bestämma om ni skall vara ett par ändå, leva ihop ändå fastän den perfekta kärleken kanske finns på annat håll, eller om ni skall jaga efter den.

Klokt är alltså om du börjar med att ta tag i förhållandet du redan har, och sedan om du har valt att bryta upp ser dig om efter nya alternativ.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page