top of page
  • Skribentens bildTor

Livet står stilla - ska det vara så?

Hej Jag har lite funderingar kring mitt liv. Allt står stilla och jag känner mig inte speciellt nöjd med livet. Jag trivs hyfsat bra med min bostad och mitt jobb, men ibland funderar jag på att byta jobb och hitta annan bostad. Kommer jag att byta jobb? Flytta någon annanstans? Vad händer med den obefintliga kärleken, var hittar jag honom med stort H? Finns det någon för mig och hur ser han ut? Framför allt hur länge måste jag vänta på honom?

Marie


Du står inför en livsförändring

Svar: Både din Jupiter- och din Saturnusretur närmar sig och det märks. Det är det som gör att du känner på det här sättet och det är också det som kommer locka dig till att ändra ditt liv.

För du har rätt en ändring behövs, du står inför att välja att fortsätta göra saker för at de är vanliga och säkra eller att ta steget ut och göra saker av lust och för din egen skull och du bör välja det sistnämnda. Annars finns risken at du står och ser tillbaka på det som kunde blivit men aldrig hände istället för det då verkligen bör kunna och hinna uppleva.

Det stora åren för dig är 2022 och 2023. Det är då ändringarna kommer att komma.

Eller snarare det är då du har chansen att välja väg. Om du hittar ett nytt arbete först eller väljer att flytta till en ny plats först är inte det viktigaste, det viktigaste är att du väljer till något istället för ifrån något. Dröm, planera, känn efter och ta steget. En ny plats väntar och i och med förändringen av ditt liv så kommer kärleken. Det är i och med flytt och förändring som dina ögon ser världen på ett nytt sätt och i det ser du också kärleken.

Väljer du att ändra ditt liv 2022-2023 så kommer kärleken ungefär ett halvår efter att du valt på nytt.

Om du väljer den säkra vägen så kommer du inte heller bli ensam men då krävs insatser av en vän för att du ska hitta den du behöver.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page