top of page

Livet, ett år framåt i tiden


Hur ser mitt liv ut om ett år?

"Sämlan"


Svar: Låt oss hoppa in i tidsmaskinen och se efter. Den här prognosen utgår ifrån den riktning du är på väg i nu - om du fattar nya beslut så kommer också resultatet att ändra sig. Det är väldigt lite i framtiden som är hugget i sten.


Om ett år så har du precis börjat känna att det är dags att satsa lite mindre på jobbet och lite mer på kärlekslivet, alternativt dina konstnärliga sidor. Du är precis på väg att plocka upp en ny hobby som kommer att ge dig en del nya vänner.

Ditt kärleksliv kommer snart att få ett ordentligt lyft men du har inte riktigt hunnit dit än eftersom du har varit upptagen av andra saker.

Lyftet är ingen slump utan ett mycket medvetet val från din sida. Du har bestämt dig för att dina känslomässiga behov måste få mer utrymme, och att detta är något som egentligen borde ha prioriterats tidigare ... men bättre sent än aldrig.


På jobbfronten är du upptagen med något nytt projekt eller ansvarsområde som du tycker är mycket viktigt men som egentligen är lite för ansträngande. Du letar efter olika sätt att bli av med detta på men det kommer att ta ytterligare ett år innan du antingen är klar eller lämnar över uppgiften till någon annan.

Du känner antagligen att ditt yrkesliv inte ger dig den utveckling som du vill ha. Det är utvecklande, bara på fel sätt. Det här är en känsla som håller i sig i flera år till och som inte är så rolig, men som samtidigt kan leda till att du vågar prova nya saker och testa dig själv på ett sätt du kanske inte hade gjort annars. När du väl ser slutresultatet (någon gång 2024-2025) så kommer du troligen att känna dig nöjd.

Jag tror att det här delvis handlar om ålder också, att du på sätt och vis vill kliva in i en mognare roll men samtidigt inte har lust att släppa taget om den roll som du har haft tidigare,


Du har också kommit fram till att du inte ska behålla vänner som kostar dig för mycket och ger dig för lite. Det kan bero på en specifik situation som skett strax innan, kanske i februari.


Din familjebild eller ditt hem har gått igenom en förändring som du välkomnar, trots att den ger dig lite väl mycket att göra. Du skulle också kunna lägga över mer av detta på någon annan men det här handlar om uppoffringar som du vill göra (även om du egentligen inte har så mycket tid eller energi över). Det här handlar om förnyelse av något slag, det kan vara en flytt, en renovering eller en ny familjemedlem till exempel.


Din fritid borde ha förändrats men det har inte skett på grund av att du har prioriterat andra saker. Det här med att plocka upp ett nytt intresse borde nog egentligen ha hänt lite tidigare men dröjer alltså till våren -21.


Du har också bestämt dig för att lägga ner mer tid på försummade familjemedlemmar eller släktingar (det behöver inte betyda att du faktiskt har försummat dem, bara att du själv tycker att de har fått för lite av din tid). Jag tror att det i första hand handlar om barn eller ungdomar.


Ekonomiskt sett det bättre ut i mars -21 än det gör nu, och kurvan pekar stadigt uppåt.


Tarotkorten hälsar också att det finns en viss risk för överansträngning. Mellan nu och mars -21 är det mycket som händer och många saker som du kraftfullt tar tag i, samtidigt som de val du gör visserligen leder till bra saker men också till mer att göra. Det kan vara klokt att hålla ett litet öga på hälsan så att det inte blir den du betalar med.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글

댓글을 불러올 수 없습니다.
기술적인 오류가 발생하였습니다. 연결 상태를 확인한 다음 페이지를 새로고침해보세요.
bottom of page