top of page

Lite allmänt om den här veckan


Hej, Hanna här!


Efter att ha tittat på både horoskop för den här veckan och veckans lenormandkort, så börjar jag undra om inte den här första decemberveckan är ansträngande för väldigt många. Det är ingen dålig vecka, den är bara jobbig. Kanske är det för att den ligger i kläm mellan hösten och julstressen.

Dessutom går Jupiter in i Stenbocken ikväll och det innebär att det är många människor som omvärderar sina mål och ambitioner denna vecka. Inte heller detta är dåligt men det kan förstås ställa till med viss oreda, som alla förändringar.


Här kommer ett par tips som förhoppningsvis kan ge dig en bra vecka trots motvinden:


1. Var flexibel. Även om du själv planerar väl så kanske inte andra gör det, vilket kan resultera i förseningar och stress. Det är lättare att hantera detta om du inte räknar med att veckan ska ha ett bra flyt.


2. Om något börjar kännas riktigt trist, bryt mönstret. Om du till exempel får för mycket att göra, testa att prioritera bort uppgifter eller att delegera dem till andra - istället för att höja tempot.


3. Ryck på axlarna när småsaker går på tok. Jag menar det bokstavligen. Den rörelsen får oss att slappna av och gör det lättare att inte fastna i irritation och stress. När du rycker på axlarna signalerar du till dig själv (och alla i närheten) att det här inte var något att haka upp sig på.


Det kan också löna sig att veta vilka dagar som har lite mer fart framåt.


Väduren: Torsdag-lördag blir riktigt bra, måndagen (idag) blir också bra med ett extra plus för studier och sociala aktiviteter (både i verkligheten och online).


Oxen: Söndagen ger dig mycket att njuta av, mest produktiv är du tisdag-torsdag. Alla dessa fyra dagar har du tur i kärlek också.


Tvillingarna: Måndagen blir mest produktiv, torsdag-lördag blir mer sociala dagar men passar också för studier och möten.


Kräftan: Tisdag-torsdag får du mest gjort och du har stört chans att få andra att lyssna på dig. Söndagen handlar mer om ditt privatliv. Mysig dag.


Lejonet: Torsdag-lördag kan bli riktigt produktiva dagar, särskilt om du organiserar innehållet själv. Måndagen blir spännande men också stressig.


Jungfrun: Söndagen är veckans mysigaste dag och passar fint om du vill skämma bort dig själv lite. Tisdag-torsdag blir ansträngande men kan också ge stor framgång.


Vågen: Måndagen är veckans mest gynnsamma dag och passar extra bra för dina fritidsintressen. Torsdag-lördag innehåller framsteg men också konflikter.


Skorpionen: Tisdag-torsdag blir riktigt bra med en fin balans mellan arbetsuppgifter och privatliv. Söndagen blir rörig men också inspirerande.


Skytten: Torsdag-lördag passar bäst för allt som handlar om karriär eller materiella vinster. Måndagen handlar mer om trevliga möten och samtal.


Stenbocken: Söndagen blir avkopplande, romantisk och rolig. Tisdag-torsdag blir produktiva dagar med ett extra plus för alla former av samarbete.


Vattumannen: Måndagen blir härlig om du prioriterar dig själv, så gör det. Torsdag-lördag blir produktiva dagar med väl fungerande kommunikation.


Fiskarna: Tisdag-torsdag blir mycket bra och borde lyfta hela veckan. Söndagen blir också trevlig och handlar om dina relationer eller om små affärer.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page