top of page
  • Skribentens bildTor

Likadana händer

Hej! Jag tänkte höra vad det betyder när man har likadana streck i handen som någon annan? Jag har en vän som har precis likadana streck i handen som mig och jag tänkte höra om det betyder något?

Emely LSvar: Alla har samma grundlinjer men väldigt, väldigt sällan (i princip aldrig) exakt samma linjer. Men när man läser händer ser man också till ”bergen” det vill säga kullarna på handflatan och handens form och naturligtvis fingrarnas form och längd. Tillsammans utgör de underlaget för handläsningen så att man har samma, exakt samma, linjer så betyder inte det att man har samma öde.

Med det sagt – det är oerhört ovanligt att två personer har samma linjer och det betyder vanligen att man har mycket liknande öden. Att man träffar sin partner ungefär samtidigt, att man får barn ungefär samtidigt och att man arbetar med liknande saker – kanske i olika fält men fortfarande med liknande saker.

Det är ovanligt och spännande och beroende på vilka av era linjer som är framträdande kan det också betyda att ni ”delar öde” det vill säga att det finns en gemensam uppgift eller upplevelse som kommer påverka era liv väldigt mycket.

(Detta gäller om främst om era ödes och venuslinjer är samma.

En kul och ovanlig fråga.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page