top of page
  • Skribentens bildTor

Leder internetkärleken längre?

Hej igen Tor och Hanna :) jag har klickat rätt bra med en kille över interneten. Han är utländsk och bor i sitt hemland. 9 år äldre än mig. Jag brukar inte klicka lätt med folk men han var lätt att prata o skoja med. Han har klargjort att han har långvariga avsikter (äktenskap) ifall vi skulle fortsätta prata o lära känna varandra. Med tanke på allt, är det en bra idé att fortsätta kontakten med honom och ge sig in på nått seriöst? Är han den han uppger sig vara och respekterar han mig verkligen eller gömmer det sig nånting bakom?

Monica


Det kan vara rätt men det är svårt att veta innan ni setts i verkligheten.

Svar: Hej igen Monica och vad kul att du klickar med någon - låt oss se vad korten säger:


Han är inte riktigt vad han utger sig för att vara men det är å andra sidan nästan ingen online eftersom det är Merkurius och inte Solen som är framträdande när man umgås över distans. Det är ett av skälen till att de flesta gör ett något annorlunda intryck när man träffas i verkligheten än över nätet.

Om det är med honom eller inte kan jag inte se i korten men det väntar en stor kärlek framöver som inte innefattar resor. Så antingen kommer han hit eller så väntar andra möjligheter i närtid – det vill säga på den här sidan om nyåret med stor sannolikhet.

När gäller långväga kärlekar är ofta möjligheten att flytta ihop det som blir avgörande och det kräver att båda parter har en vettig ekonomi. Ett bra sätt att avgöra om det alls är möjligt är att han står för alla kostnader för sitt resande och, helst, boende när han kommer på ett första besök (som definitivt ska ske här – dels för att det ska ske på din hemmaplan där du är bekant och trygg och dels för att Sverige har stabila Corona regler med lite risk att bli strandad).

Om du alls ska hjälpa till kan du stå för boendet men i så fall betalar du direkt till hotellet eller resebyrån, inte via honom.

Skälet är faktiskt inte i första hand för att jag misstänker att det är något konstigt med honom (vilket jag inte kan utesluta utan åtminstone hans födelseuppgifter) utan för att relationer som börjar med att pengar byter händer näst intill aldrig håller. Man brukar säga att man kan ha tur med pengar ELLER kärlek och det ligger lite sanning i det eftersom skulder (upplevda eller verkliga) mellan två människor som just håller på att lära känna varandra skiftar fokusen från känslor till materiella ting för tidigt och ligger sedan i vägen för sann kärlek.

Avslutningsvis så finns det som jag sa kärlekslycka i din nära framtid så om inte det här går vägen väntar andra möjligheter just runt hörnet.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page