top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Låt inte "valet" vara hans - välj själv!

FRÅGA TOR OCH HANNA: Vem älskar han mest? Vem väljer han?

Kritan


Varför låta honom välja alls - du är värd mer än att vara ett "val".

Svar: Jag har pratat med mina kort (Craft) och tittat på era horoskop och innan jag svarar på din fråga vill jag ärligt fråga dig: Varför är du nöjd med honom?

Jag kan tydligt se hans attraktion för både dig och ”den andra” särskilt eftersom ni har så många drag gemensamma. Ni är båda sensuella, roliga och kapabla kvinnor. Du är ärligare i hur du uttrycker dina känslor och också mer spontan och initiativrik när det kommer till sex och att uttrycka känslor medan hon är mer lyhörd och följsam till hans önskemål.

Han har uppenbarligen en typ som han gillar och ni passar båda den väldigt bra.

Det jag däremot inte ser lika tydligt är vad ni båda (och särskilt du) har för himlastormande glädje av honom.

Ja han är mer lyssnande än de flesta och ja han har ett sätt att uttrycka känslor som är både djupt och får dig att känna dig sedd och uppskattad MEN där tar det slut. Han har inte den glöd du förtjänar när det kommer till passion. Han är bra på att tänka på er båda men riktigt dålig på att ta initiativ när det verkligen behövs och han avskyr att göra val som sårar någon.

Det är egentligen ganska bra i en relation eftersom det gör att hans partner inte blir överkörd men i din situation innebär det att ju längre han slipper välja mellan er desto bättre för honom.

Eller för att säga det på ett annat sätt – det viktigaste för honom är inte vem han älskar mest utan vem av er som skapar minst konflikter när han blir tvången att välja.

Han kommer alltså inte att välja efter sitt hjärta utan efter sin bekvämlighet – den av er han tror kommer ta ett uppbrott med bäst är den som kommer bli dumpad.

SÅ min fråga är återigen – är det verkligen en sådan man du vill ha?

Vill du ha och ge ditt hjärta till någon som behöver tid på sig att se vem du egentligen är?

Vill du ha någon som tvivlar så här mycket nu eftersom det omedelbart väcker frågan – hur ska du kunna lita på honom när ni väl blivit ihop?

För det kommer alltid finnas lockelser och eftersom han är rätt bra på att se vad andra känner och inte gärna blåser av en flirt eftersom det kan leda till dålig stämning så innebär det att den av er han ”väljer” alltid kommer att få leva med oron av att förhållandet lever på lånad tid.

Så frågan är egentligen inte vem han älskar mest eftersom det inte är den av er han kommer ”välja” utan vem av er som det går att dumpa med minst ansträngning och pinsamheter.

I min bok finns det betydligt bättre matchningar därute för dig. SÅ vare sig du väljer ett Lejon med månen i Kräftan och Venus i Vågen eller en Våg med Mars i samma tecken eller en av fem, sex, sju mer spännande kombinationer än den här killen så förtjänar du någon som inte väljer dig istället för någon annan utan en kille som väljer dig för att han inte kan tänka sig någon annan.


Så till din fråga till slut: Han älskar dig mer än henne men om han väljer dig är det inte därför utan för att det kostar minst att välja dig.


Och så ett litet PS – det är ganska synd att den här killen kommer emellan er två tjejer för ni har betydligt mer gemensam med varandra än ni har med honom. I en annan värld skulle ni kunna vara riktigt goda vänner.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page