top of page
  • Skribentens bildTor

Läskiga vägval

Hej! Kämpar med ekonomin just nu. Kommer det bli lättare snart eller måste jag traggla på ett tag till?

Sarah

Varje väg kommer med sitt eget pris just nu.

Svar: Använder den nya Afrikanska tarotten för detta (så ny att jag inte hunnit få ur den sitt namn ännu men den är nästan lika direkt och rak som min Lenormand Craft)

Förändring kommer om du skapar den själv. Det är inte hjälp du behöver utan mod. Du kan sitta kvar och vänta och då kommer det ta tid innan vindarna vänder eller du kan byta väg och använda de resurser du har på andra sätt. En ändring nu kräver att du gör något som är obekvämt och dessutom inte särskilt angenämt. Valet mellan att vänta eller att lida är ditt.

OK det var rakare än jag trott – stenhård kortlek det där. Min tolkning – Det finns en väg som leder till snabb förändring men den kommer till ett rätt högt pris. Det kan vara brutala timmar, långa och obekväma pendlingar, att du behöver använda talanger du inte gillar att visa att du har eller att hantera människor du helst vill undvika (telemarketing är enligt ryktet ett exempel på jobb som inte alltid är stenkul). Det ger dock direkta effekter på ekonomin – men är det värt priset? Korten säger inget om att tragglande inte lönar sig – bara att det tar mer tid innan något händer. Om bättre ekonomi är ditt enda mål finns det vägar – om annat också är viktigt i ditt liv kan det vara värt att inte välja dem.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page