top of page
  • Skribentens bildTor

Läroår väntar

Känner mig låg. Vet inte riktigt vad jag vill/behöver i mitt liv. Kommer jag att komma fram till något bra? Kommer jag få känslorna att falla på plats när det gäller alla typer av relationer?

C132


 

Svar: Det är mycket vanligare än man tror att man känner sig låg precis så här när vintern tar slut på riktigt och våren verkligen kommit igång. Det föder en känsla av riktning och ett behov av att starta upp inför året och om man då inte riktigt vet vart man är eller vart man ska händer det lätt att man fastnar mitt emellan och känner att livet liksom händer runt en snarare än med en och det verkar som om du är lite i den sitsen. Lyckligtvis finns det en hel massa tips och vägledning att hitta i ditt horoskop.


Dina jungfrudrag behöver få utrymme för att du ska hitta rätt i livet.

Som Jungfru är det viktigt för dig att ha en plan och veta vad som är poängen och hur du ska komma dit. I ditt fall blir det extra viktigt eftersom du också har Merkurius i Jungfrun så du behöver inte bara veta var du ska, du behöver kunna sätta planen i ord och gärna på papper så att den blir verklig och går att följa.

Att du till det har en väldigt kreativ sida och att karriär snarare är en följd av det du vill göra än ett mål i sig ger dig visserligen många möjligheter men också lite svårare att hitta rätt väg och att följa den. Huvudsakligen för att det finns flera saker som är rätt för dig.

Det du behöver är kanske inte ett kreativt jobb men definitivt ett jobb i en kreativ miljö. Utmanande och spännande människor är viktigt och känslan av att det du gör betyder något.

Korten säger att du känner dig fångad i det du gör nu. Att det visserligen ger trygghet men också begränsar.

Din utbildning och dina kunskaper är det inget fel på, inte heller din kapacitet men det du lägger den på är problemet.

Branscher som utbildning, utveckling, content creation, resor eller konferenser ger dig möjlighet att använda det du kan i omgivningar där meningen med det du gör skapas av sambanden. Det finns stor glädje i det du kan och det du gör men du gör det inte i rätt sammanhang för att trivas.

2021 är inte ditt största relationsår men även här finns det saker som kommer fungera bättre och framför allt på sikt. Här är det viktigt att du agerar på din fullmånepersonlighet. Säg vad du känner i alla lägen. Relationer går år båda hållen och du är lika viktig i alla relationer som den du har en relation till och det är i mötet relationen utvecklas.

Det innebär att alla relationer inte kommer gå bra men du kommer kunna må bra i alla relationer som fungerar.

Så ja relationerna kommer bli bättre MEN inte av sig självt. På samma sätt som du fastnar i livet just nu riskerar du fastna i relationer. Lita på dina känslor! Om du inte känner att det är rätt – prata om det ta reda på vad som är fel, dela dina känslor med den andra parten. Om det fortfarande inte går åt rätt håll – välj att lägga din tid på relationer som gör dig gott. Dina känslor är på plats – tyvärr är den platsen inte alltid den du önskar att den vore.

Avslutningsvis – Du kommer komma till rätta i livet. Du kommer komma fram till något bra men det är inte att hamna rätt på en gång som är det viktiga utan att resan dit gör att du verkligen uppskattar och trivs med målet. De närmaste två, tre åren är år då du gör erfarenheter och hittar nya vägar. Det kommer bli spännande, utmanande och ofta givande. Men det kommer också göra ont ibland. De dagar som det gäör ont – kom ihåg att ditt liv går åt rätt håll: Det du lär dig idag gör vägen inte bara lättare utan också mer harmonisk i framtiden.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page