top of page
  • Skribentens bildTor

Längtan river i min kropp

Hej! Nu är det väldigt ensamt här. Det river igenom kroppen, men jag vägrar att träffa någon bara för att 'ha någon'. Har jobbat mycket med mig själv och jag ser framsteg, men längtar ändå efter att träffa den där som är för mig. Finns det ljus i den långa tunneln eller ska jag lägga ner helt ett tag till?

Sarah


Du hittar det du söker i andra sammanhang än när du dejtar.

Du har helt rätt att det inte är en bra idé at ha någon bara för sin egen skull men ensamhet är en riktigt dålig rådgivare och känslan av att dela, sitta tillsammans, skratta tillsammans och längta till någon att möta och lyftas tillsammans med vid dagens slut är en stark lockelse.

Att ”lägga ner” är en drastisk formulering eftersom den utesluter och om jag ska tro på ditt horoskop (och det ska jag) så är det bra mycket bättre för dig att just nu ”inte söka aktivt”. Den du letar efter är någon som brinner och är värd att dela med och den hittar du inte när du jagar utan när du också brinner för något annat, något större. Du har Solen och Jupiter i konjunktion i Väduren och dessutom i tionde huset så använd dina nyvunna framsteg till att utveckla ditt sociala nätverk och satsa på jobb och karriär. Inte bara ger det dig annat att sträva efter utan framför allt gör det att du träffar den typen av människor du verkligen kommer kunna knyta an till och som dessutom kommer lägga märke till vem du är och inte bara hur du är.

En extra lång lunch med nya människor på en jobbresa, kurs eller seminarium, ett samtal med en spännande föredragshållare eller kollega från en helt annan avdelning, en dragning för en ny chef, alla dessa situationer är såna som dels för dig framåt i ditt vardagliga liv och dessutom är nyckeln till kärlek under det kommande året och glöm inte heller bort människor du möter eller pratar med online..

2021 är ett år då ”slumpen” och dina insatser utanför ”datingcirkusen” ger störst chanser till kärlek och allra störst är de när du reser i arbetet eller på fritiden med vänner och kollegor.

Jag förstår din längtan och det kan vara värt en och annan chansning på väg mot lyckan men jag ser ingen anledning till oro, 2022 svänger pendeln och har du inte träffat kärleken innan dess kommer du garanterat att göra det då (men då handlar det mer om att du blir ”hittad” (troligen av någon du känner från ditt unga vuxenskap, gymnasiet tills 23 års åldern) än att du jagar aktivt så det är en annan historia som vi kan prata m om en åtta, nio månader om du inte redan har ett förhållande då vilket inte alls är osannolikt.

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page