top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Längtan efter fel kille

Hejsan! Jag bor just nu hos min mamma, har tyvärr ingen kontakt med farsan. Vi har haft det struligt en längre tid och det är många människor som har försvunnit från mitt liv. Mamma och pappa är skilda sedan flera år. Det var en jobbig skilsmässa och jag och min syrra kom rätt mycket i kläm, det var jättejobbigt. Jag blev kär i en kille men så fick vi det lite struligt och när han var på träningsläger var han otrogen mot mig. Det tog väldigt hårt på mig och jag orkade inte med något. Det enda problemet jag har nu och bekymmer är att jag fortfarande är kär i den här killen! Jag älskar honom över allt annat och jag försöker att komma över honom men det går inte. Nu till min fråga: Kommer jag någon sin bli tillsamman med honom? "s"


Han går att få men tänk efter - vill du verkligen ha honom?

Svar: Det är inte om ni blir ihop igen eller inte som är det viktiga utan skälet till att du vill ha honom tillbaka. Det som är viktigt att komma ihåg här är att det inte är något fel på dig som gjorde att han var otrogen - det var hans brist på karaktär. Du litade på honom och gav din trohet och dina känslor till honom och du förväntade dig samma sak tillbaka. Att han sedan svek det förtroendet och lät sig lockas in på dumheter när du inte var med har säger en massa saker om honom men inga om dig. Ja han saknar dig och ja han vill gärna ha allt det bra ni hade tillbaka men inget av det förbättrar hans karaktär. Det är lätt att få skuldkänslor när någon sviker, särskilt när man redan känner skuld över andra människors problem och svek, men du gör ett feltänk: Han var inte otrogen mot dig, han var otrogen för sig. Vill du ha honom finns han där men det gör också andra som inte sviker dig och inte redan är fast med handen i kakburken. En sak till: När ni träffats efter det här så har han varit både hånfull och kort i tonen. Det beror inte på att han hatar dig, det beror på att han skäms för sin svaghet och sin dumhet och det är lättare att skylla ifrån sig än att ta sitt ansvar. Han finns där och går att få men han kommer inte ändras så frågan är: Vill du verkligen ha honom? Behöver du verkligen honom?

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page