top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Lämnar han sin partner så att det kan bli vi

FRÅGA TOR OCH HANNA

Kommer det bli jag o ”J” med tiden? Kommer han lämna sitt trasiga förhållande för mig

”M”


Du kommer hitta kärleken men är det med J är det en lång väg dit.

Svar: Jag kan inte se skälen till att hans förhållande tar slut eller ens kolla om det kommer göra det eftersom vi bara spår den som ställer frågan. Alla har liksom rätt till sitt privatliv men jag kan se hur din framtid ser ut.

Du befinner dig i en period då du tänker på och satsar på det som bygger upp dig och är bäst för dig och det kommer leda till att du gör ett starkt beslut som inte har med kärlek att göra men kommer påverka ditt kärleksliv väldigt mycket. Troligen rör det arbete och framtid och det kommer tvinga dig att göra ett val.

Ställer du en rak fråga till honom om hans roll i din framtid kommer han iten ge ett rakt svar och det borde i sig hjälpa dig fatta ett bra beslut.

Under alla omständigheter. Det väntar en kärleksförlust i din inte allt för avlägsna framtid (inom 1 max 2 år) och efter det hittar du den kärlek du förtjänar.

Kortens råd är att vara ärlig mot dig själv. Det du döljer inom dig för någon annans skull kommer bara att leda till att dina känslor såras djupare.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page