top of page
  • Skribentens bildTor

Kräfta + Vattuman = sant???

Saken är den att jag tänker på en man väldigt mycket men han visar inte något stort intresse för mig förutom på festerna. Vad ska jag göra? Han är Vattuman och jag Kräfta. Passar vi ihop? Finns det en chans för oss? Han är några år yngre än jag och har inga barn. Själv har jag två. Vi har träffats ett par gånger på festliga sammanhang och haft väldigt trevligt tillsammans och trivs i varandras sällskap. Men mellan festerna har vi inte haft mycket kontakt. Vi har även tidigare i våra liv träffats i olika sammanhang, då har jag känt spänningen mellan oss eller är det bara vad jag inbillar mig? Samtidigt känner jag på mig att han är intresserad och tänker på mig, men det verkar som att han inte riktigt vågar! Skulle han kunna vara någonting för mig? Snälla svara mig. Tack i förväg! "framtid"

Även om två tecken inte passar ihop kan två människor ur de tecknen vara superbra matchningar.

Svar: Generellt är Vattumän och Kräftor inte den allra bästa av kombinationer. I vissa sammanhang och precis när den första ytliga bilden av en annan människa har släppt men innan någon djupare kontakt uppstått brukar Vattumän och Kräftor hitta varandra. Det går sedan oftast över väldigt fort för tecknen har inte alls samma drivkrafter. Nu finns det alltid undantag från de generella reglerna. Planeternas ställningar är inte statiska och ofta slår andra planeter än solen band mellan varandra som överbryggar olikheter och gör dem till charmfulla kryddor i tillvaron. Hur det ser ut i ditt fall kan jag inte säga för datumen i sig säger ingenting utan att veta vilka år ni är födda. Lite poetiskt kan man säga att datumen ger detaljerna men åren bestämmer bakgrunden och färgpaletten. Planeterna rör sig hela tiden och deras inbördes relation är själv essensen i astrologin. Det gör att ett datum, säg den 1:a augusti, år 1938 har solen en bit in i Lejonet på nästan exakt samma plats som samma dag 1995 men 1938 är Venus i Jungfrun och Mars i Lejonet och 1995 är Venus i Lejonet medan Mars befinner sig i Vågen. Det är just de skillnaderna som avgör om personer från två tecken som inte matchar varandra egentligen har en bra chans eller inte.

152 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page