top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kräfta söker kärleken

Jag är en Kräfta som för drygt två år sedan blev lämnad av min man sedan många år för en annan kvinna. Som den typiska Kräfta jag är, tycker jag inte om ensamheten. Jag har träffat en del män, men det har inte blivit något seriöst förhållande med någon av dem. Trots min ålder så vet jag att jag ser ung och bra ut. Många män tror att jag är yngre än jag är. Men det är inte det som räknas jag är en ödmjuk människa inuti. Snälla Hanna och Tor kan ni se någon man för mig i mitt horoskop. "Lilla ängsliga Kräftan"


Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash
Föreningsliv ger dig kontakt med kärleken

Svar: Det finns kärlek framför dig men ska du fånga den måste du göra det under de närmaste två-tre åren. Det du söker är en man i din egen ålder med ansvarskänsla och ansvarstaganden. (Troligen både materiella och yngre släktingar.) Du träffar honom inte ute på dans eller liknande utan genom dina andra engagemang. Om du inte redan är aktiv inom någon förening eller liknande så skulle jag rekommendera dig att ta upp en hobby med udden mot ekonomi eller politik. T ex en aktiespararklubb eller ett politiskt parti. Då kommer du mest till din rätt och får möjligheter att resa på seminarier och liknande där hjärtevännen väntar. Troligen är han en Oxe men det är inte säkert. Ha inte bråttom. Du kan hitta honom på första försöket men stjärnorna säger att det troligare dröjer lite.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page