top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer vi ta nästa steg?

Fråga Tor och Hanna: Nu hade jag behövt lite kort på hur livet är och kommer se ut det känns som att jag och denna man hittat nått vi har kontakt ofta och han är verkligen bra på att höra av sig, men det är på en väldigt försiktig nivå.

Men tog mod till mig och bjöd hem han och vi hade det supermysigt med mat, vin och spel. Allt känns bra men jag vågade inte närma mig och han gjorde det inte heller!!!

Kommer vi vidare eller stannar vi här?? Vet att vi passar bra sexuellt och både du och en väninna som spår ser sex men jag vet inte när det ens kan tänkas komma .

Dessutom: Hur ser jobbfronten ut nästa år??

Mvh


Svar: Han är som du redan vet en jättebra matchning med dig och vi pratar på många nivåer, Personlighet, temperament och inte mins sex som verkligen ångar.

Men att det tar lite tid är inte oväntat det heller. Kräftor och Jungfrur har båda tydliga prioriteringar och att ta ett stort steg när det finns familjemedlemmar och andra som påverkas direkt är något som ni båda vill men behöver tid och utrymme för att göra rätt. Det som är det största hindret just nu är att ni båda inte vill ta risken att förstöra det ni har och det gör att tröskeln för att komma vidare är ganska hög.

Med det sagt – ni kommer att komma vidare!


Ni är en spännande och bra matchning på många sätt - särskilt när det kommer till sex

Det är mer än fråga om när än om och med ledigheter och helger som väntar runt hörnet lär det nog kunna gå ganska fort.

Ni behöver en ursäkt att träffas (ingen av er vill att det ska kännas för uppenbart) och sedan utrymme nog att vara ensamma tillsammans.

Gör något otvunget som inte är en ”date”. Bjud över honom för att installera en stereo eller äta en jullunch eller julhandla eller skjutsa till mellandagsrean eller gå på bio eller vad som helst som inte bara är ”hem till dig”.

Se sedan till att hamna hemma hos dig och så borde saker lösa sig själva rätt fort.

Det viktiga är att det känns otvunget och spontant. Kommer ni åt att välja varandra kommer ni också komma djupare in i varandras liv ganska fort.

Jobbmässigt för 2020: Det här är lite av ett mellanår. Saker går bra, särskilt att utvecklas i det arbete och den kompetens du redan har. Att söka nya arbeten kommer funka men de arbeten du verkligen vill ha är inte de som du kommer få i år. Att visa framfötterna, gå internutbildningar eller ta på dig uppgifter eller skift däremot kommer vinna både respekt (nya uppgifter) och märkas i lönekuvertet (extra skift).

Det blir tryggare än du räknat med men saknar det där riktiga lyftet.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page