top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer min relation att överleva och gör den mig lycklig?

FRÅGA TOR OCH HANNA: blir jag kvar i min nuvarande relation?...jag längtar efter något som jag inte ens vet vad det är..

Karro


Svar: Jag måste faktiskt säga att jag förstår vad du menar. Det du har med din nuvarande partner måste ha känts väldigt romantiskt när ni träffades och under de första veckorna därefter. Min gissning är att det är vad du ridit på sedan dess och på något sätt hoppas ska återuppstå. Hans Månposition i Tvillingen matchar din Sol väldigt väl och därtill måste det varit väldigt enkelt för er att flytta ihop.

Jag gissar att det gick ganska snabbt, (under förutsättning att han flyttade in hos dig) och att er relation därefter fallit in i någon form av rutin som visserligen fungerar men som nog mer känns som om ni för parallella liv än att ni delar ett gemensamt liv mellan er.

Den här relationen kommer inte bli mycket djupare än den är nu - behöver du mer bör du gå vidare

För när det kommer ner till vilka ni är så är ni väldigt olika och inte på ett sätt som gör att ni kompletterar varandra utan mer så att ni inte når fram till varandra eller förstår varandra.

Du är socialt flexibel, gillar vänner och har lätt att hitta nya vänner så väl som trivs i olika sällskap. Därtill är du ganska sportig och tycker om när det händer saker. Han är mer för att odla djupa relationer med färre människor och kan dessutom både vara svartsjuk och avvisande på samma gång. Han är väldigt intensiv och detaljfokuserad – du ser helheten och är resultat inriktad men ni har svårt att samarbeta när det kommer till att dra nytta av varandras bättre sidor.

Visst kan er relation hålla men i det läget handlar det mer om at ni fortsätter att leva bredvid varandra av bekvämlighetsskäl än av passion. Alternativet är att de gånger som hans romantiska sidor blixtrar till går att förlänga men det är svårt att tro att det skulle fungera på lång sikt.

Det du behöver är någon som är snabb och rolig eller väldigt aktiv som du kan göra saker tillsammans med samtidigt som det vore trevligt om du och din partner förstod varandras behov utan att du ska behöva förklara dem sju gånger i rad.

Du skulle må bra av en Skytt, Tvilling, Lejon eller till och med Vädur. Rakare kommunikation, mer direkta känslor och gärna en humor som matchar din skulle ge dig ett lyft känslomässigt och en känsla av riktning och framtid i livet.

Du kan som sagt rädda den här relationen men det kommer bli svårt att göra den djupare och mer innerlig än den är redan nu.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page