top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer min mormor fram?

Jag undrar om det är meningen att jag ska starta något projekt de närmaste månaderna. I så fall i vilket område?

Sedan en helt annan undran- har någon eller något på andra sidan något de vill säga mig? Kommer min mormor fram?

Sist men inte minst har jag en fråga om hur jag och min pojkvän känt varandra i tidigare liv. Vi är olika men det är så mycket som vi speglar varandra i så det känns absolut som att vi har levt förr. Tack för en intressant sida!

"Udda bruden"

Det är tid att ta i tum med en ganska självisk dröm du har

Svar: Hej, låt oss ta svaren i en omvänd ordning.


Din mormor kommer ”fram” – eller snarare ”till ljuset” det vill säga på den plats under den tid då kontakt är mycket svår (vanligen 7 år, vanligen direkt efter att någon gått bort eller efter det att sådant som behövde avslutats klarats ut).

Ljuset är första steget på vägen mot ”sedan” och var det är är en stor fråga som ligger på den långa listan av sånt vi vill och kommer skriva om så fort vi hinner.


Budskap från andra sidan:

Ha inte bråttom, Den konflikt som kommer behöver inte lösas utan väntas ut. Tro på det du känner och håll fast vid det. Snabba beslut ger dåliga resultat. Det som ser komplicerat ut nu kommer lösas på ett enkelt sätt senare.

Förmedlaren är en manlig anfader som ser sig som din släkts beskyddare och har gjort det i generationer. Han är ”ungdomlig” vilket tör innebära att han gick bort ”fullt frisk” i 45-60 års åldern.


Ja det är läge att dra igång något nytt, eller snarare väcka till liv och göra färdigt något gammalt. Det är rätt läge att ta i tu med en dröm du närt men som inte delas av jättemånga andra. Det kräver att du gör det tillsammans med en person du haft att göra med förr och fungerar bra tillsammans med.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page