top of page

Kommer lusten tillbaka igen?


Den där sexfrågan jag ville ställa, det är helt enkelt så att vi har tappat stinget. Jag tror att det beror på att det har varit mycket att göra under hösten. Kan jag göra något åt det eller fixar det sig ändå?

"Guppy"


Svar: Det är inget konstigt att sexlivet varierar och är hetare ibland och svalare ibland, det fluktuerar nog i alla relationer. Men blir det för svalt så kan det kräva ganska mycket arbete att "få igång motorn" igen.

Tarotkorten säger att du ju redan vet vad problemet är: För lite tid tillsammans, för stort engagemang i saker som ligger utanför relationen. Och det är inget som du enkelt kan ändra på, eller vill ändra på, just nu. Jag tror egentligen inte att detta bara rör ert sexliv heller, resten av relationen kommer också att försvagas om ni fortsätter framåt längs den här banan.

Så det ärliga svaret på frågan är faktiskt: Hur mycket bryr du dig om relationen? Vill du att den ska överleva så måste du nog tänka om lite och förbereda dig på att investera mycket mer tid i den än du gör nu. Jag tror också att det vore bra om du pratade med din partner för att se om ni upplever samma sak och i så fall kanske kan hitta gemensamma mål och lösningar.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page