top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag starta eget?

Fråga Tor och Hanna:

Jag behöver er hjälp. Jag vet inte om jag satsat onödigt mycket pengar på helt fel utbildning. Mina planer på att starta egen praktik inom "alternativa" terapiformer känns väldigt avlägsna. Jag har varit med om mycket i år som skakat om mig rejält vilket har lett till att jag inte vet vilken väg jag ska ta. Det verkar som att jag har "vanligt" jobb på gång nu som kanske leder någon vart, och det är bra rent ekonomiskt, eftersom jag lever på ingenting för tillfället. Men jag kan inte låta bli att undra om jag satsat på fel utbildning och yrkesval, om det kommer att leda någonvart längre fram eller om jag ändå borde köra på enligt mina gamla planer? Hoppas ni kan hjälpa mig. Kan ni se något jobb för mig i den närmsta framtiden? Vad bör jag göra? Och kommer jag snart att möta en man som jag verkligen kan lita på och som passar mig?

"Mumma"


Fler erfarenheter på vägen dig gör din vision starkare - inte mer avlägsen.

Svar: Vägen går upp och ner, särskilt när man väljer att inte gå samma breda stig som de flesta andra. Du kommer att ägna dig åt alternativ terapi men det ligger, precis som du säger, ganska långt fram i tiden. Du kan se det som ett elände och deppa ihop över det eller så kan du se det som en möjlighet att skaffa dig fler erfarenhet av andra slag än de du har. Allra bäst är det för att det ger dig tillfälle att bredda dina kontaktnät. Gör om dina planer för de närmaste åren, få lite distans till dina drömmar så kommer du också att få nya intryck om hur du ska nå dem.

Kärleken ser inte riktigt strålande ut. Det finns människor runt dig som håller av dig och som du skulle kunna falla för men kärleken kommer snabbast med någon du inte ännu känner. Nya kontakter är bra även för kärlekslivet, sök dig utåt, gärna genom arbetet. Många tycker att du verkar ouppnåelig men intresse finns. Det är lätt för dig att jämföra på ett negativt sätt. Tvyärr måste du våga ta smällar för att hitta rätt. Så länge du sitter och jämför med dina minnen hittar du inte det du söker, trots att kärleken finns där för dig också.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page