top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag kunna lita på en man igen?

Hej! Kommer jag att hitta tilliten och kärleken till en man igen? Blev i våras brutalt dumpad efter ca 11 år tillsammans pga otrohet (han). Han träffat ny vilket han blånekade i 6 mån tid, men min magkänsla visste. Under åren hade vi ett brejk på ca 1,5 år. Sen kom löften om ärlighet och ett frieri. Hann dock aldrig gifta oss... Kommer hans förhållande hålla? Kommer jag någonsin våga lita på en man? Får jag känna kärlek, lugn o harmoni i mitt hjärta igen?

”LEB”


Kärleken kommer tillbaka och starkare än förr men inte det närmaste året

Svar: Vi kan inte fråga korten direkt om någon annans liv som du vet men jag har ju era födelsetider så jag kan säga en hel del:

Han kommer säkerligen kunna ha minst ETT långvarigt förhållande men om inte den nuvarande är en Våg med månen i Väduren är det inte den här tjejen – inte för att det betyder mycket för din framtid eftersom du vet med säkerhet att det ni hade kombinerat med det han lovad aldrig egentligen var den du behövde att han var.


Ja du kommer kunna lita på en man igen eftersom det finns betydligt många mer typer av män än den du levt med och det du behöver är något helt annat.

Inledningsvis undrar jag lite om det är lugn ditt hjärta söker eller förtjänar. Du är en levande, varmhjärtad och passionerad människa som behöver innerlighet och delade drömmar för att blomstra.

Med det sagt – det kommer naturligtvis ta tid innan du är trygg med män men det du kan göra är att umgås med andra sorters människor än ditt ex, då går det fortare och du kan dela med dig av ditt inre med trygghet igen.

OM du fortfarande känner dig dragen till det driv och den lyskraft som ditt ex faktiskt har skulle jag rekommendera ett Lejon i din egen ålder eller gärna några år yngre.

Om du känner att du denna gång skulle vilja låta kärleken växa över tid borde en Våg eller Stenbock kunna ge dig det (särskilt om Stenbocken är minst 4 år yngre än du).

Du får dock räkna med att en stor, sann och stabil kärlek kommer behöva lite tid för att få plats i ditt hjärta så tidigast våren 2021 börjar chanserna bli riktigt goda igen.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page