top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag hitta mina läsglasögon?

Fråga Tor och Hanna: Mina läsglasögon har kommit bort. Min största fråga är: Kommer jag någonsin att hitta dom??? Jag tappade dom en gång innan också men då fann min bror dom på min mormors tomt. En fråga till som jag också undrar över. Vart min silverring tog vägen som jag fick på min student -99. Jag fick den av min farbror & hans fru & det var min favoritring. Den är av silver, slät och är lite bredare mitt på. Den har också försvunnit en gång tidigare men hittades i flytten mellan min förra & nuvarande lägenhet. Jag undrar så.... Snälla om ni kan hjälpa mig. "Anna"

Svar: Ringen ligger i ett kuddöverdrag. Jag tror att det är en soffkudde för överdraget har ett blixtlås. Läsglasögonen ligger kvar i en packning som har varit med på en resa – tror att det var en fjällresa eftersom det är någon form av ryggsäck eller friluftsväska. Kolla i små fack och fickor.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page