top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag hitta kärleken?


Photo by Tyler Nix on Unsplash
Kärleken är trofast och växande

Kommer jag någonsin att hitta kärleken? Jag har gått på en del felsteg......hur ska jag gå till väga?

" w"


Svar: Det här blir ett lite kryptiskt svar för mina kort är på "förutsägelse-humör".

Acceptera de hemligheter andra bär med sig, ta dem för vilka de vill vara - inte vilka du tror att de innerst inne är. Jaga inte kärleken på avstånd, den finns bland de du känner, i din stad, runt dina vänner. Kärleken är inte ett turspel. Det är vad du hittar och vad du gör den till. Kärlek kommer av längtan och möjlighet - inte som en blixt från klar himmel. Kärleken är trofast och växande, den växer om du ger den utrymme - döm inte utveckla.

Kärleken kräver offer - den kommer till dig men inte i ordnade former och inte snart. Du hittar den till försommaren. -Tor

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page