top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer jag förbli ensam?

Kommer jag leva mitt liv ensam...

”Agn

Det finns någon där ute som längtar som du

Svar: Inte nödvändigtvis. Dina erfarenheter gör att du ser på relationer väldigt seriöst och som ett växelspel där det ges och tas och i den balansen är det jobbigt för dig att vare sig träffa någon som kan vara rätt eller släppa denne nära.

Jag säger inte att du ska ändra dig för att hitta kärleken för om du måste göra det är det ju inte kärlek utan mer ett sätt att slippa ensamhet och du förtjänar mer än det.

Tvärt om bör du dra nytta av vem du är och se det som en tillgång – du är inte ute efter någon som kan älska dig tros den du är utan på grund av det. Andra upplever at du ställer höga krav – bra ställ höga krav!

De finns de som tycker att du är noggrann – kanske till och med pedantisk – bra leta inte efter en slusk!

Du är en nymånemänniska, Jungfru och har (lyckligtvis) också Merkurius i Jungfrun. Det gör att du hellre pratar om praktiska ting än leder med hur du känner. Att du bedömer andra efter det de säger, tycker och gör och inte efter vad de säger sig känna.

Det gör att du har utsökta möjligheter att sålla bort de som du inte vill ha – det gör sig ganska automatiskt när du umgås med dem.

SÅ hur hitta kärleken bland de som är kvar?

Med Merkurius i Jungfrun gör det att det som attraherar dig vid ett virtuellt möte är samma saker som attraherar dig öga mot öga och det gör att möjligheten att träffa intressanta människor on line är ganska stor. På samma sätt är alla typer av kurser, utbildningar och föreningar du är intresserad av också platser där du kan träffa rätt personer.

Dock gäller det bara intellektuella ämnen – När det är praktiska saker du gör finner du bara personer du inte kommer överens med känslomässigt.

Online dateing är inte ett bra val – det du är ute efter finns inte där i någon större utsträckning utan välj forum där ämnen du är intresserad av diskuteras och utvecklas.

Använd det och utbildningar/kurser som språngbräda för fysiska möten och aktiviteter.

Om du till exempel går en drama kurs – gå på teater med kurskamrater du uppskattar.

Tag det som gör dig unik och använd det som skäl för att mötas och lära känna varandra. Du är älskvärd som du är.

Var inte heller rädd att luta dig på tidigare erfarenheter. Om det är saker som gör dig obekväm med tempot eller riktningen förhållandet är på väg i – säg det! Det gör att du slipper spendera tid med fel personer och att rätt människa visar att han är värd respekt och går att lita på.

Avslutningsvis – korten säger var öppen för att rätt person inte nödvändigtvis kommer i ”rätt” paket. Troligaste tid att hitta kärleken på: Oktober i år eller juni, juli 2021. EN man som är ganska mycket yngre än du (7-12 år och delar din livspassion men inte din livsupplevelse är sannolikaste beskrivningen).

Och jo – arbetet är inte en bra plats för dig att söka partners på

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page