top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag få ett jobb efter mina studier?

Är en fisktjej och jag har lite funderingar kring min framtid och min relation med min sambo. Som det är nu så har jag inget jobb utan pluggar i några månader till på distans. Jag vet inte hur jag ska kunna klara mig efter skolans slut. Hur kommer vi klara oss ekonomiskt? Vilka framtidsutsikter finns det för mig och vår ekonomi? Vad ska jag satsa på för jobb och frågan är: får jag ett jobb snart eller vad kommer jag göra? Finns det någon chans för oss att vår ekonomi blir bättre? Kanske någon vinst eller annat inom den närmaste tiden? Som det ser ut nu är vår ekonomi verkligen i botten och skulle jag bli arbetslös så är det nog kris. Sedan har han friat till mig flera gånger och jag har svarat ja men jag undrar: kommer vi gifta oss? Jag älskar honom mer än mitt eget liv och skulle verkligen bli glad om vi "kom till skott". Kommer vi någonsin få barn? Jag gjorde abort för några år sedan och efter det kan jag inte bli gravid igen. Allt jag skulle vilja är att få ha ett eget barn att slösa min kärlek på och sedan få göra min sambo lycklig med att bli pappa men jag undrar om jag överhuvudtaget kan bli gravid igen? Är det mig det är fel på eller är det ödet som inte vill ge oss barn? är vi ämnade till ett liv utan...? Hoppas jag snart kan få hjälp av er då detta är viktigt för mig att få veta. "Olycklig fisk"


Jobb och studier löser sig förs, barn kommer senare

Svar: Mina kort säger: "Just nu klingar dina böner obesvarade och du får räkna med att det kommer en period utan förändringar. Dina insatser kommer att få sin lön, dina studier leder till arbete och dina drömmar kommer att uppfyllas. Ordningen saker händer i är inte det viktigaste så länge du arbetar för både jobb, kärlek och familj. Kom ihåg - det blir jobbigt den närmaste tiden framöver utan förändringar. Fortsätt på den inslagna linjen - fördjupa dig och studera gärna vidare. Arbete kommer i det fält du studerar." Du har ett mycket starkt horoskop som kretsar runt den stortrigon som binder samman Jupiter, Saturnus och Uranus - alla i lufttecken. Det gör att du inte får ett rakt och utstakat liv men att du har ett starkt och rörligt intellekt. Dina starka sidor rör kommunikation och interaktion mellan människor. Ibland leder den stora lufttrigonen också till känsliga luftvägar. En väldigt bra karriär för dig skulle vara juridik eller psykologi. Jobb på vägen dit kan vara vad som helst som ger dig möjlighet till en riktad kommunikation som personalarbete, försäljning och service. Några spelvinster kan ni tyvärr inte räkna med. Aborter leder tyvärr ganska ofta till problem med att bli med barn men det finns barn i din framtid och det kommer efter att du och din sambo har slutit fastare band mellan er. Generellt så har du lättast att bli havande ganska snart efter att mensen är över (de första tio dagarna)

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page