top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag få en dotter?

Fråga Tor och Hanna: Jag är en 28-årig tjej som fick mitt första barn förra året. Jag älskar honom mest på jorden och vill absolut ha fler barn. Men jag är så rädd att jag aldrig ska få en flicka. Det vore en stor sorg för mig. Kan ni se hur många barn jag kommer att få och om jag någonsin får min dotter?

Min tidigare förlossning var fruktansvärd och jag vill aldrig göra om det. Vill ha kejsarsnitt nästa gång. Kan ni se hur det kommer att gå? Jag undrar också om jag och min sambo någonsin kommer att gifta oss. Jag vill och vill och tjatar och tjatar, men han är inte så pigg på idén.

"Molly"


En liten tös är trolig men först som ert tredje barn

Svar: Eftersom jag inte har din födelse tid i timmar och minuter så kan jag inte använda astrologin här utan får förlita mig på korten.

Mina kort säger att det mer en fråga om hur många barn du väljer att få än hur många du kommer att få. Korten talar om söner men säger också att tålamod har sin belöning. Det innebär att nästa troligen är en son också men att du kommer att få en dotter om du väljer att få fler än två. Att få ett planerat kejsarsnitt är ofta lite svårare att få än det egentligen borde vara. Tala med MVC om din förlossningsskräck och dina dåliga erfarenheter tidigt under havandeskapet så kommer du få den hjälp du behöver. Och stå på dig om du inte känner att de lyssnar på dig.

Äktenskapet. Skälet han anger när du frågar varför han inte vill gifta sig innehåller också lösningen I svaret ligger också lösningen ni söker och nöj dig inte med ett "det är onödigt" eller "det känns så gammalmodigt". Han ägnar större delen av sitt liv åt "onödiga" saker som han ändå mer än gärna gör. Onödig öl till sporten, onödiga bilturer och så vidare. Bakom de slentrianmässiga undanflykterna ligger hans riktiga skäl och de är säkerligen värda att höra på. Han är bara rädd att förlora å ena sidan dig och å den andra sin egenart om han säger dem till dig. Ha tålamod, be om hans riktiga skäl och ta tid på dig. Han kommer att trixa innan han säger som det är, men när han gör det så ökar det chanserna till en gemensam och bra lösning.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page