top of page

Kommer jag att flytta?Kommer jag att flytta? Kommer jag att byta jobb? Kommer det att gå bra för mina pojkar?

"M"


Svar: Korten säger att du skulle må bättre av att genomföra stora förändringar lite längre fram. Just nu vore det bättre om du fokuserar på dig. När du har fått in fötterna under dig så är det troligare att du blir nöjd om du flyttar eller byter jobb, just nu är risken stor att du skulle välja något alternativ som du egentligen inte trivs med. Så det klokaste du kan göra är att vänta med att fatta stora beslut av det slaget.


Hur det går för pojkarna kan jag inte säga, jag kan bara spå den som ställer frågan. Det ser ut som om ni kommer att göra en rolig resa tillsammans, så mycket kan jag säga. Jag tror att den ligger lite längre fram, tidigast i augusti och snarare mot slutet av året.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page