top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer jag att bli lycklig igen?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Kommer jag att bli lycklig igen

”Mari”


Lyckan finns där ute - men den kräver att du aktivt tar tag i den.

Svar: Låt mig börja med att säga att du har ett väldigt spännande horoskop. Om du vet din födelsetid (timme och minut) skulle det göra att jag skulle kunna svara mer precist för när många astrologiska punkter hänger ihop så gör det att mycket ändras om man drar i en liten, liten sak.

Det är jag rätt övertygad om att du redan vet för händer det något i en del av ditt liv så verkar det nästan alltid få stora konsekvenser (på gott och ont) för andra delar av livet som egentligen inte alls verkar hänga ihop med den del där ändringen kom.

Givet detta och att det här därför blir lite mindre precist och lite mer luddigt än jag skulle vilja – Ja du kommer ”bli” lycklig igen och att jag satt bli inom citationstecken är för att både kort och ditt horoskop säger att vägen till lycka inte kommer genom yttre förändringar utan genom ett inre arbete.

Reflektion och vägval är viktigt för din framtid men också vägledning. Du är kanske inte i behov av terapi men du behöver definitivt bena ut vem du är och var du vill annars kommer du falla ner i samma gropar och gå på samma minor som du gjort flera gånger förr. Och ett bar sätt att hitta nya sidor hos sig själv är att spegla dem mot någon som INTE är personligt inblandad.

En präst, kurator eller äldre släkting som inte är ens föräldrar är bra exempel på personer som kan ge en ny bild av det som tynger en och hamnar i vägen för utveckling och lycka.

Så det tråkiga generella rådet är att inventera det du har och den du är tillsammans med någon och använd det du hittar som språngbräda mot ny lycka (som definitivt finns där). Om du vill ha eller behöver mer precisa glimtar av framtiden och vägen dit skulle jag, i ditt fall, behöva din födelsetid för att kunna göra ett riktigt bra jobb.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page