top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer hon tillbaka?

Hon går vidare men ha tålamod - en stor kärlek är på väg

Fråga Tor och Hanna: Jag har varit tillsammans med en tjej i nästan 2 år, i november gjorde jag misstaget att bryta upp. Jag älskar henne över allt annat, så nu vill jag ha henne tillbaka, ser ni en möjlighet till detta. Kommer jag att vara med någon annan, något kännetecken, har jag redan träffat henne. Jag funderar att börja läsa vidare till hösten, ska jag göra det. Kommer jag att byta jobb, i så fall till vad? Är nyfiken på vad som komma skall, tackar på förhand. ”Kille – 32”


Svar: Det ser tyvärr inte ut som om du kommer att få henne tillbaka. Korten pratar om att det kommer finnas någon i ditt liv snart men det är inte hon utan en kvinna som du har sett genom hennes yrke, men som du inte känner ännu. Det kan mycket väl vara den du bildar familj med och ni kommer träffas och lära känna varandra inom ett halvår, troligen under sommaren.

Utbildning är aldrig fel och aldrig ett dåligt val men just nu är det andra sidor som ger dig mer tillfredsställelse och utveckling. På kort sikt är det troligare med nya uppgifter på ditt jobb än ett nytt jobb men om du inte tar upp studierna i höst kommer det en möjlighet. Det är ett praktiskt jobb som kommer innebära mycket resor.

Tar du inte det jobbet är det en god idé att börja plugga på halv eller kvartsfart medan du jobbar. Det ger ny energi utan att du förlorar anknytningen till det du gör.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page