top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer hans barn tycka om mig?

FRÅGA TOR OCH HANNA:


Hej, har träffat en man sedan snart ett halvår. Vi har en jättebra relation och har kommit till det läget att han ska berätta sina barn om oss. Kommer de att acceptera mig och att jag är en viktig person i deras pappas liv?

"M"


Tänk på att du inte bara är en viktig person i din partners liv - du kommer bli en viktig del av barnens liv också.

Svar: Det är lätt att se vad ni ser i varandra och varför ni fungerar. Många möten mellan planeterna i era horoskop samtidigt som det finns så pass mycket skillnader att det känns spännande och levande.

Det finns inga skäl till varför ni inte skulle fungera tillsammans så grattis till det.

När det kommer till barnen blir det faktiskt ganska enkelt. Ge dem chansen att se det deras pappa ser i dig. Din humor, ditt sätt att vara och vem du är helt enkelt.

Naturligtvis kommer de testa dig lite och naturligtvis kommer alla förändringar inte vara helt utan problem - men - du gör det till en större sak än det är.

De vill se sin pappa lycklig och de måste ha märkt att han dejtar någon på hur han är och hur han mår.

Det gör att du redan har en "bonus".

Så länge vare sig du eller han tror att det första mötet är avgörande för hur hela framtiden kommer bli (vare sig det går perfekt eller blir motigt) så kommer det gå fint. Att vinna förtroende hos barn är lättare än du tror - tricket är att vara ärlig mot dem hela tiden för det du behöver göra är att behålla det förtroende du får och det gör du genom att de känner sig säkra på vem du är.

Det kommer gå bra, var dig själv och lycka till med din nya familj

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page