top of page

Kommer det en ljusning?


Några år sen var det ett medium som såg att en andlig vägvisare på beskrivningen lät som farfar. Den andre var bara skuggig. I a f så sa han att jag skulle bli "belönad efter alla svårigheter jag haft ända från barndomen". Jag har alltid hjälpt andra människor. Min fråga är om det stämmer för än har det inte hänt så mycket. Har ett tufft liv och vill se en ljusning.

"Rufsan"


Svar: Det ser ut som om väldigt mycket i ditt liv har avgjorts av andras val och beslut. Du har haft mycket mindre inflytande än du borde ha haft. Att kalla det otur är egentligen också fel för det handlar mer om att andra kunde ha tagit hänsyn och tänkt mer på dig, men valde att inte göra det.


Mina änglakort säger att det var din farfar som ditt medium såg men att du har andra hjälpare också. De försöker nog skydda och hjälpa dig så gott de kan men det finns en hel del de inte får eller kan lägga sig i. Det gäller inte just dig utan det är sällan som hjälpare tillåts göra livet lättare, det är så att säga inte deras jobb att ändra de praktiska och materiella förutsättningarna. I ditt fall verkar det dock som om åtminstone två av dina hjälpare tycker att du har fått det sämre än vad som är rimligt. Problemet är som sagt att även om de vill så är det väldigt begränsat vad de kan göra.


Livet är inte rättvist. Jag tror på karma så jag är övertygad om att det jämnar ut sig i slutänden, men sett ur ett kosmiskt perspektiv så är ett människoliv bara en liten, liten del av det hela. Naturligtvis är det nästan omöjligt för oss som är dödliga varelser att känna att det är okej att vänta på ett toppen-liv längre fram när vi sitter mitt i ett liv som är riktigt motigt, och jag tror inte att det alls är meningen att vi ska göra så heller. Jag tror att meningen är att vi ska göra det bästa av det vi har, här och nu. Annars blir det alldeles för lätt att bara ge upp. Men det här innebär också - tyvärr - att Makterna ibland låter oss kämpa på ensamma när vi verkligen kunde ha behövt lite hjälp. Eller bara lite tur.


Mina kort säger att allt det svåra som du har varit med om kostar dig väldigt mycket energi. Det är ju inget man bara hänger av sig. Det här ständiga energi-tappet är också ett av skälen till att det inte händer fler positiva saker, du har helt enkelt ingen ork eller möjlighet att själv jaga efter positiva förändringar. För att det ska börja gå åt rätt håll så måste du prioritera dig. Om du fortsätter att ta stora hänsyn till andra så får du ingen energi över alls. Du måste ta betydligt mer hänsyn till vad du behöver och vad du mår bra av. Inte bara på det emotionella planet utan praktiskt också. Om du börjar med att använda dina pengar och din tid på saker som du mår bra av, så kommer du att börja läka. Det går inte fort, det gör det inte. Men det går.


Kyle - anden i mina änglakort - säger att du inte kan fortsätta att vara världens snällaste i förhoppningen att det ska börja löna sig. För det är klart att det lönar sig på det andliga planet - men det du behöver är hjälp på det jordiska planet. Och där fungerar det inte. Oavsett hur snäll du är så får det inte effekten att andra börjar ta hand om dig på samma sätt som du tagit hand om dem.

Så det finns en ljusning för dig men du måste ta de första stegen mot den ljusningen själv - trots att det är hemskt orättvist att det är så - och det första du måste göra är att använda all den där omsorgen som du har på dig själv. Investera i dina intressen, i saker som du vill uppleva, skaffa dig vanor som du själv trivs med och - faktiskt - strunta i om det inte är så andra vill ha det.

Det är svårt, antagligen mycket svårare än det låter. Men det är den väg som leder åt rätt håll för dig och som faktiskt kan göra att du får lite av den lycka i livet som du längtar så mycket efter.


Jo, Kyle la till en sak: Du kommer att märka när du har kommit in på rätt väg. Dina hjälpare kommer att skicka ett tecken, antagligen i en dröm men det kan dyka upp tecken ute i det vakna livet också. Hjälparna håller ett öga på dig hela tiden och kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig åt rätt håll, så glöm inte att se och lyssna efter dem.


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page